Leveranser

Handla i vår nätbutik och hämta ut din beställning helt fraktfritt i vår butik. Du kan även göra eventuella returer i butiken utan kostnad.

När beställningen kommit till butiken och är klar för att hämtas får du en sms avisering med en pinkod. Uppge den och visa legitimation för att hämta ut paketet. Vid bud krävs bådas legitimationer.

Din beställning måste hämtas ut inom 14 dagar från det att du fått din första avisering. Hämtar du inte ut beställningen skickas den tillbaka till oss som outlöst och då debiteras 200 SEK för frakt och omkostnader.

Beställningen levereras med DHL till ditt närmaste utlämningsställe med en fraktkostnad på 39 SEK. Vid köp för mer än 1000 SEK är det fri frakt. Det är fraktfritt att hämta i vår butik.

Normalt får du din beställning inom 2-5 arbetsdagar om du inte fått någon avisering inom 2-5 arbetsdagar kontakta oss på info@skoherloff.se så vi kan se vad som hänt med paketet.

Force Majeure
Händelser som ligger utanför vår kontroll, som t.ex. naturkatastrofer, krig eller dylikt skall hänföras till Force Majeure. Detta innebär att Sko Herloff befrias från de förpliktelser de har att fullgöra ingångna avtal.


Leverans inom 2-5 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.000 kr

Öppet köp i 14 dagar